Events

Levensloop Leuven 2018

     

               Welkom op onze info-pagina "Levensloop Leuven 2018"

 KanActief en KanActiefplus neemt voor een vijfde keer deel aan Levensloop Leuven! 

06/04/2018

Graag maken we er, samen met alle andere teams, een onvergetelijk event van! Dit kunnen we alleen maar met de inzet van onze leden, hun vrienden en sympathisanten. Elk jaar opnieuw konden we op jullie rekenen en we zijn er zeker van dat ook dit jaar onze aanwezigheid op Levensloop niet ongemerkt zal voorbijgaan dank zij jullie allemaal!

Veel informatie omtrent inschrijven als vechter en/of als teamlid, kan je vinden in deze nieuwsbrief

Via Doodle kan je aangeven of je bereid bent om onze teamtent te bemannen en/of ons team te vertegenwoordigen op het parcours!

Tijdens het weekend van 5 en 6 mei zullen we ook onze gepersonaliseerde KAplus handdoeken te koop aanbieden: 10€/stuk!

Alle nuttige info die ons bereikt de komende weken zullen jullie ook op deze pagina kunnen terugvinden (o.a.plaats van onze tent op het Levensloop-dorp, extra info voor vechters wat betreft t-shirts, inschrijving ontbijt enz...)

Veel dank namens "Levensloop Leuven" en "KanActief/KanActiefplus"

Tot gauw voor een volgend bericht! 

 

10/04/2018

Inschrijvingsformulier voor het ontbijt op zondag 6 mei! Opgelet inschrijven vóór 20 april!!! Gratis voor vechters maar inschrijven is wél vereist!

Niet-vechters betalen 10 €. De  betaling gebeurt met jetons te koop aan het onthaal!

Vechters kunnen inschrijven voor de receptie op zaterdag 5 mei en een vechters t-shirt bestellen! (dit kan op hetzelfde inschrijvingsformulier)

Wens je als vechter deel te nemen aan de gratis aangeboden activiteiten dan kan je ook daarvoor inschrijven: zumbalesworkshop mocktails

Dus ... inschrijven maar! Succes!

Volgende week laten we weten waar onze team-tent staat op het Levensloop dorp!

 

20/04/2018

Onze teamtent draagt het nr. 33 en zal opgesteld staan op de speelplaats van de school op verharde ondergrond tussen de bomen! We staan naast de teamtent van"ALTIJD MOOI" en zijn door Véronique ook uitgenodigd op hun lente modeshow die doorgaat in de lokalen van het H.Hartinstituut.

De nieuwe lente collectie special care lingerie, badmode en kleding wordt getoond door lotgenoten-mannequins! De collectie van Neliane zal ook voorgesteld worden, dat is een speciaal ontworpen collectie voor dames die geconfronteerd werden met lymfoedeem.  Een primeur voor Leuven! Deze collectie wordt eind mei in de winkel te koop aangeboden.                                            

Schrijf je in als vechter en geniet van gratis deelname aan verschillende activiteiten waaronder de modeshow van "Altijd Mooi"

https://www.levensloop.be/participate?type=fighter&relay=351578

 

 

Website by www.egoconsulting.be

Comments