Stippen 'Proficiat'

WENS004

Dubbele wenskaart met stippenpatroon en tekst 'Proficiat'. Formaat 12x13 cm dichtgevouwen, envelop wordt meegeleverd (moet maar één postzegel op). Met deze aankoop steunt u vzw KanActief plus!

Curl

WENS001

Dubbele wenskaart met leuke krul en de tekst 'proficiat'. Blanco aan de binnenkant.  Formaat 12x13 cm dichtgevouwen, envelop wordt meegeleverd (moet maar één postzegel op). Met deze aankoop steunt u vzw KanActief plus!

Pluisbloem 'innige deelneming'

WENS002

Grijze pluisbloem met de tekst 'Innige deelneming'. Met blanco binnenkant. Het kaartje is van het formaat 12x13 cm (gesloten), envelop wordt meegeleverd (standaard formaat, er moet maar één postzegel op). 

Pluisbloem 'Blanco'

WENS003

Dubbele wenskaart met roze pluisbloem en gekleurde pluisje, zonder tekst en met blanco binnenkant. Formaat 12x13 cm dichtgevouwen, envelop wordt meegeleverd (moet maar één postzegel op). Met deze aankoop steunt u vzw KanActief plus!

Krulletjes 'beterschap'

WENS005

Kaartje met tekst 'Beterschap', met als achtergrond een patroon gemaakt van onze eigen krul.  Het kaartje is van het formaat 12x13 cm (gesloten), envelop wordt meegeleverd (standaard formaat, er moet maar één postzegel op).

Krulletjes 'Proficiat'

WENS006

Kaartje met tekst 'Proficiat', met als achtergrond een patroon gemaakt van onze eigen krul, volledig in het roze. Het kaartje is van het formaat 12x13 cm (gesloten), envelop wordt meegeleverd (standaard formaat, er moet maar één postzegel op).

Krul 'Veel sterkte'

WENS008

Eenvoudig en stijlvol kaartje met de boodschap 'Veel sterkte' en blanco binnenkant.  Het kaartje is van het formaat 12x13 cm (gesloten), envelop wordt meegeleverd (standaard formaat, er moet maar één postzegel op). Met deze aankoop steunt u vzw KanActief plus!

Pakket met tien wenskaarten

WENS009

Pakketje met tien wenskaarten uit de KanActief plus collectie!

Website by www.egoconsulting.be

Comments